Beach pavilion De Kwartel

Some of our opportunities


An unforgetful wedding at sunset or a breath of fresh air after a productive brainstorming session. Take a look at some of our opportunities.

  • Respectful Farewell

    The beach, the sea, the wind and our spectacular dunes; there is something magical about i...

  • Parties on the beach

    Beach Pavilion De Kwartel offers plenty of options for groups of up to 200 persons, from a...

  • Weddings

    Nothing is more romantic than saying 'I do' on the beach with your feet in the sand, the s...

  • Business Parties

    Are you looking for a suitable location to formally receive a business client? De Kwartel ...

  • Meetings & Workshops

    Are you looking for an original location to conduct your meeting? Is your team ready to be...

  • Chalet

    The success of your party greatly depends on a beautiful location. Beach Pavilion De Kwart...

all-icons
  • Beachpaviljon De Kwartel

    GROUP PACKAGES

    In our kitchen, convenience and pleasure go hand in glove. Are you in a group of a minimum of 10 persons? Have a look at our extensive package deals. Go to the beach for a relaxing end of the day and we will provide some tasty dishes and wines to match.

    Want to know more about our group packages?

    Contact us

    Driegangendiner luxe

    Vooraf

    Salade met geconfijte rosevalaardappel, champignons, zwarte olijven, ui, rode kool en zongedroogde tomaat

    Gazpacho van rode biet met zeekraal en gerookte paling

    Cecina de Leon met pesto van rode biet (windgedroogde runderlende uit Leon)

    Hoofd

    Verse tagliatelle met paddestoelen/roomsaus

    Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een coulis van gerookte paprika, bio steakhouse friet en seizoensgroenten

    Rubio Gallego 250 gram lende van 6 tot 9 jarig vrij grazend rund geserveerd met rode wijnsaus, geserveerd met bio steakhousefrites en verse groenten

    Na

    Chocolade truffeltaart

    Gebakken appel met vanille ijs

    Driegangendiner Speciaal

    Vooraf

    Salade met gerookte zalm en een gepocheerd ei

    Tom Yang Koong(Thaise garnalensoep)

    Rillette van eend met bio zuurdesem brood

    Hoofd

    Indiase curry van bloemkool en zoete aardappel geserveerd met pandanrijst en papadam

    Wilde gamba’s gebakken in knoflookolie met huisgemaakte aioli, bio steakhouse friet en seizoensgroenten

    Jamaica Jerk Pork van Livar kloostervarken met bio steakhouse friet en seizoensgroenten

    Na

    Dadelmousse met vanilleijs

    Cheesecake op fruit

    Bbq Klein

    Warm:

    Kipsaté

    Hamburger van biologisch Hollands rund

    Gekruide zwaardvis Merguez (gekruid lamsworstje)

    Maiskolf

    Gamba’s

    Koud:

    Tunesische tabbouleh

    Salade van komkommer met verse munt en maanzaad

    Salade van boterbonen met rode paprika, ui, knoflook en verse kruiden

    Bijgerechten:

    Patat

    Brood

    Pindasaus

    Yoghurtsaus met knoflook en komkommer

    Aioli

    Bbq Groot

    Warm:

    Kipsaté

    Hamburger van biologisch Hollands rund

    Jamaica Jerk Pork (pittig gemarineerd vlees)

    Gekruide zwaardvis Merguez (gekruid lamsworstje)

    Maiskolf

    Zwaardvis met verse kruiden

    Gamba’s

    Koud:

    Tunesische tabbouleh

    Salade van komkommer met verse munt en maanzaad

    Salade van boterbonen met rode paprika, ui, knoflook en verse kruiden

    Bijgerechten:

    Patat

    Brood

    Olijven

    Yoghurtsaus met knoflook en komkommer

    Aioli

    Pindasaus

    Whiskeysaus

    Bbq Caribisch

    Warm:

    Lamscoteletjes met Cajunkruiden

    Jamaica Jerk Pork (pittig gemarineerd vlees)

    Karbonode met Chili-Knoflooksaus

    Caribische Kip

    Maiskolf met zout en Chilipoeder

    Spiesjes van Garnalen

    Zalm in Bananenblad

    Koud:

    Maque Choux (Cubaanse Koolsalade)

    Cubaanse Pastasalade

    Mexicaanse Salade

    Bijgerechten:

    Brood met Tapenade en Aioli

    Patat frites

    Cocktailsaus

    Josper Diner

    Deze Spaanse houtskool oven staat op 400 graden, daardoor schroeit het eten meteen dicht en blijft lekker sappig, vooral de vis is heel bijzonder. Wij zijn een van eerste restaurants in Nederland die met deze oven werken. De oven geeft een lichte rooksmaak door de houtskool maar het eten droogt niet uit doordat het een gesloten systeem is. Wanneer je aan tafel zit lijkt het of je in Italië of Spanje bent, helemaal met een mooie fles wijn of een magnum van onze uitgebreide wijnkaart.

    Vooraf:

    Tapas en amuses op grote schalen op tafel

    Hoofd:

    Schalen met vis, vlees en groenten uit de Josper oven op tafel

    Na:

    Kleine nagerechtjes op schalen

    Tapas Bar

    Tapas

    Croquetas con queso (kroketjes met kaas)

    Patatas bravas (aardappels met spekjes en ui, whiskysaus)

    Alas de pollo (kipvleugels met gerookte paprika en citroen)

    Calamares a la Romana (gepaneerde inktvisringen)

    Chorizo al vino (pittige Spaanse worst gemarineerd in wijn)

    Tortilla (dikke omelet met aardappels en olijfolie)

    Tapenade van zwarte olijven en ansjovis met brood

    Aceitunas con ajo (Olijven met knoflook)

    Hummus met olijven -Gamba’s en ajillo (garnalen in knoflook)

    Albondigas (kleine gehaktballetjes in pittige tomatensaus)

    Champiñones en soja con serrano y aioli

    Salades:

    Tabbouleh: Salade van bulghur, tomaat, komkommer en koriander

    Salade van komkommer, maanzaad, muntdressing

    Salade van boterbonen, paprika, rode uien, knoflook, verse kruiden

    Italiaans Buffet

    Warm:

    Pasta met pesto

    Pasta met tonijnsaus

    Rib-eye gepocheerd in chianti

    Tongfilets in Siciliaanse saus

    Risotto met rode biet

    Ravioli gevuld met ricotta en spinazie

    Koud:

    Salade met pancetta en haricots verts, knoflook, olijfolie en wijnazijn

    Salade caprese Lauwwarme komkommersalade met munt

    Groene salade met artisjok en zongedroogde tomaat

    Frittata van zoete uien

    Bijgerechten:

    Coppa di parma

    Tapenade

    Brood

    Olijven

    Eventueel met nagerecht (tiramisu of fruitsalade)

    Kwartelbrunch

    Glaasje Cava

     

    Tomatensoep met geroosterde paprika

     

    Vers gebakken croissants

    Vers gebakken pain au chocolat

    Wakame stokbrood

    Biologisch vloerbrood

    Roomboter

     

    Roerei met gerookte zalm

    Roerei met serranoham

    Spinaziebande gevuld met paddestoelen

    Salade met mozzarella

     

    Jonge Maasdammer kaas

    Belegen Goudse kaas

    Bûche de Chevre

    Harde geitenkaas

     

    Chorizo

    Serranoham

    Coppa di Parma

     

    Brownie

    Vergaderingen en Workshops

    Koffie/thee/water (09.00 t/m 17.00 uur)

    Appelgebak/brownie/cheesecake/worteltaart

    Lunch:

    Bio stokbrood met zeewier of Frans stokbrood met:

    – Warme geitenkaas.

    – Gerookte zalm.

    – Serranoham.

    Italiaanse bladerdeeghapjes (Tomaat/mozzarella, ham/kaas, ricotta/spinazie)

    Bittergarnituur:

    Bitterballen

    loempia’s

    kerrie samosa’s.

    Diner (afhankelijk van keuze)

    Flipover (incl. stiften)

    Tv scherm

    Huur chalet

    Meer informatie? Ga dan naar deze pagina:

    Vergaderingen en Workshops

OBLIGATION-FREE quotation

  • For the Winetasters

    Winebar at the sea

    De Kwartel serves a great number of open wines, more than 150 bottled wines and various delicious and special beers. We focus mostly on Spanish, French and Italian wines. We do, however, also serve some sensational wines from the new world.

    Our wine offer changes on a regular basis. So, feel free to ask for the new supply or for wines that are not on our list.

    Voor de wijnproevers

    Een selectie uit onze wijnen:

    I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    I am a alinea. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    I am a second alinea. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Read more about our wines