Strandpaviljoen
de Kwartel

Strandpaviljoen de Kwartel

Sinds 1947

Strandpaviljoen de Kwartel is tijdens de wintermaanden bereikbaar via de website, email of telefoon!

Tijdens de wintermaanden zijn wij gesloten en vanaf begin maart 2017 gaan wij weer opbouwen om jullie zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen!

Voor informatie, reserveringen en/of het plannen van events (bruiloften, vergaderingen, feesten, etc) zijn wij in de winter gewoon bereikbaar via de website, email of telefoon.

STAFF WANTED!!!

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening, achter de bar en in de keuken!

Dames, heren, jongens en meisjes... die graag hun handen uit de mouwen willen steken, servicegericht zijn, vakbekwaam, sociaal, gedreven, respresentatief, spontaan, vriendelijk en geboren teamplayers!

Wil je bij ons komen werken? Stuur dan je motivatie, cv en pasfoto naar info@dekwartel.nl.

Strandpaviljoen de Kwartel: duurzaam restaurant aan zee

Dineren na een lange dag met waanzinnig uitzicht op de ondergaande zon en helderblauwe zee van het Zuiderstrand. Genieten van de bijzondere smaken van onze biologische kaart met een mooi glas uit onze unieke wijnopslag iets verderop. Onze barista schenkt je fairtrade koffie, gebrand van enkel de puurste bonen met de mooiste smaak. Je wordt bij De Kwartel verwelkomd voor een complete ervaring, want onze locatie is meer dan een strandpaviljoen alleen. 

Biologische gerechten en wisselende kaart

Strandpaviljoen de Kwartel is het decor van diversiteit. Je dineert, luncht of ontbijt bij ons van een bijzondere kaart met wisselende specialiteiten, uiteraard afgestemd op het seizoen. Biologisch en zonder gluten of smaakversterkers, want een mooi strand verdient een mooi restaurant. Je eet bij ons op niveau, voor een zachte prijs, geserveerd met een warm hart en een glimlach.

Wijnbar aan zee

Waar vind je een kaart met smakelijke arrangementen, vriendelijk personeel en een restaurant aan zee inclusief een bijzondere wijnopslag? Met meer dan 150 wijnsoorten ben je verzekerd van een glas dat bij je past. We hebben een Europees georiënteerde kaart, maar vergeten ook de wijnen van de ‘nieuwe wereld’ niet. We schenken een selectie van meer dan 16 wijnen per glas; de rest bieden we je met trots aan op de fles.

 feest op het strand; brunchen Den Haag; strandpaviljoen Den Haag; lunchen strand; feest aan zee

Een strandfeest of borrel in De Kwartel?

Onze locatie leent zich natuurlijk uitstekend voor verschillende activiteiten en locatieverhuur. We organiseren geregeld zelf evenementen en stellen onze ruimtes beschikbaar voor verhuur aan zowel particuliere als zakelijke gasten.

De Kwartel is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, borrelteamvergadering of bedrijfsfeest. Ook kan je bij ons terecht voor een actieve sportdag en andere uiteenlopende evenementen.

We verzorgen verder groepsdiners met verschillende arrangementen. Ideaal ter afsluiting van een leuke en productieve dag.

De Kwartel werkt daarnaast samen met diverse uitvaartorganisaties voor een respectvol afscheid van je dierbare aan zee. Om je te ontlasten, kunnen wij ook helpen met de organisatie van het geheel.

Lees meer over locatieverhuur voor particuliere of zakelijke gasten. Bekijk onze activiteiten op het strand en de agenda. Of stuur ons een bericht voor meer informatie.