Bedrijfsfeesten
Een heerlijke barbecue of tapasbuffet aan zee met de hele zaak? Bij de Kwartel kunnen we dit voor je regelen.
Wij nemen alle zorgen uit handen zodat jij lekker feest kan vieren met de rest van je collega’s. Bekijk hieronder voor een greep uit onze arrangementen. Wij hebben ook overheerlijke wijnen en speciaal bieren.
-
Strandpaviljoen De Kwartel
Arangementen voor groepen
Gemak en genot gaan hand in hand in onze keuken. Ben je met een groep van minimaal 10 personen? Bekijk dan onze uitgebreide arrangementen. Breng je dag tot een ontspannen einde aan het strand. Wij zorgen voor lekker gerechten en passende wijnen.
Wilt u meer informatie over onze arrangementen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier:
- Driegangendiner optie 1
- Driegangendiner optie 2
- BBQ
- Vegetarisch buffet
- Josper Diner
- Borrel buffet
- Italiaans Buffet
- Kwartelbrunch
- Vergaderingen en Workshops
Driegangendiner optie 1
Vooraf
Salade gerookte paling
Geserveerd met Hollandse trostomaten en een huisgemaakte dressing van dille en citroen
Paddestoelen créme soep
Huisgemaakte verse soep van paddestoelen, knoflook en roomRillette van eend
Geserveerd met biologisch desembroodHoofd
Verse spaghetti met gegrilde groenten
Geserveerd met Hollandse trostomaten en huisgemaakte pesto van munt
Wilde gamba’s
Gebakken in knoflookolie met huisgemaakte kerrieaioli, biologische Hollandse friet en verse groenten
Jamaican Jerk Pork
Sucadevan Ibericovarkenbereid met verse kruiden, gember en Madame Jeanette. Geserveerd met biologische friet en een puree van bakbanaan en chilipeper
Na
Petit grand dessert
Driegangendiner optie 2
Vooraf
Salade met gebakken cantharellen
Geserveerd met geconfijterosevalaardappelen cashewnoten
Gebakken kokkels
Geserveerd met zeekraal, Spaanse peper, Hollandse trostomaat, verse knoflook en serranoham, afgeblust met witte wijn
Carpaccio van gerookte lomo
Verse dun gesneden varkenshaas geserveerd met pijnboompittenHoofd
Huisgemaakte auberginetaart
Vegetarische auberginetaart, geserveerd met gepofte aardappel en groene salade.
Gebakken zeebaarsfilet
Geserveerd met zeekraal. Geserveerd met wilde spinazie, verse venkel en biologische friet
Black Angus Picanha
PicanhaUSA black angusgrainfed, gemarmerd mals stuk vlees uit de josperoven. Geserveerd met verse groenten en biologische friet
Na
Petit grand dessert
BBQ
Warm:
Kipsaté
Hamburger van biologisch Hollands rund
Wisselende vis van de dag
Grote ongepelde gamba’s
Vegetarische burger
Halve gegrilde maiskolf
Koud:
Huisgemaakte Tunesichetabboulehmet verse kruiden, komkommer en Hollandse trostomaten
Huisgemaakte salade van komkommer met gesneden verse munt en maanzaad
Groene salade met artisjok, Hollandse trostomaten groene en zwarte olijven
Bijgerechten:
Hollandsche friet
Brood
Pindasaus
Huisgemaakte kerrie aioli
Huisgemaakte kruidenboter
Vegetarisch buffet (ook in vegan variant te bestellen)
Warm:
Diverse geroosterde groenten uit de Josperhoutskooloven
Huisgemaakte gevulde portobello met groene linzen, verse tijm en Parmezaanse kaas
In de Josperhoutskooloven bereide gepofte tomaat
In de Josperhoutskooloven bereide gepofte aardappel, geserveerd met huisgemaakte kruidenboter
Koud:
Huisgemaakte quinoasalade met in de Josperhoutskooloven geroosterde groenten
Frisse rucolasalade met Hollandse trostomaten en manchego kaas
Huisgemaakte salade van komkommer, maanzaad en verse gesneden munt
Bijgerechten:
Biologisch desembrood
Frisse huisgemaakte zaziki van komkommer, joghurt en verse knoflook
Huisgemaakte kerrie aioli
Josper Diner
Deze Spaanse houtskool oven staat op 400 graden, daardoor schroeit het eten meteen dicht en blijft lekker sappig, vooral de vis is heel bijzonder. Wij zijn een van eerste restaurants in Nederland die met deze oven werken. De oven geeft een lichte rooksmaak door de houtskool maar het eten droogt niet uit doordat het een gesloten systeem is. Wanneer je aan tafel zit lijkt het of je in Italië of Spanje bent, helemaal met een mooie fles wijn of een magnum van onze uitgebreide wijnkaart.
Vooraf:
Tapas en amuses op grote schalen op tafel
Hoofd:
Schalen met vis, vlees en groenten uit de Josper oven op tafel
Na:
Kleine nagerechtjes op schalen
Borrel buffet
Kwartelplanken
Charcuterie
Bresaola, gesneden Ibericochorizo, fuet, lomomet olijven
Visplank
Gerookte zalm, oesters, huisgemaakte piripirivan wilde biologische Argentijnse gamba, Franse sardine, wakamesalade
Groenteplank
Huisgemaakte hummusvan rode biet, tortilla van verse aardappel & olijfolie, gemarineerde champignons, guacamolevan Hass avocado met verse koriander & citroen, snackgroentenTafelgarnituur:
Biologisch desembrood, geserveerd met diverse huisgemaakte dips
Een variatie van snackgroenten
Verschillende soorten Hollandse kaas
Huisgemaakte piripirivan kip
Italiaans Buffet
Warm:
Verse pasta met huisgemaakte groene pesto
Verse pasta met huisgemaakte saus van tomaat en tonijn
Parelhoenfilet in de Josperhoutskooloven gegaard en geserveerd in een saus van chianti
Tongfilets geserveerd in een huisgemaakte Siciliaanse saus van tomaten en kappertjes
Huisgemaakte risotto met truffel
Koud:
Groene salade met pancetta en haricotsverts, knoflook, olijfolie en wijnazijn
Salade capresevan Hollandse trostomaten, buffelmozzarella en verse basilicum
Groene salade met artisjok, Hollandse trostomaten groene en zwarte olijven
Huisgemaakte Frittata, gemaakt van zoete uien en verse kruiden
Bijgerechten:
Coppa di parma
Huisgemaakte kruidenboter
Biologisch desembrood
Groene en zwarte olijven
Eventueel met nagerecht (tiramisu of fruitsalade)
Kwartelbrunch
We dekken de tafel met een uitgebreide brunch van croissants met jam en boter, geroosterd biologisch desembrood met gerijpte seranoham, biologische Goudse kaas en gerookte zalm.
Daarnaast serveren we huisgemaakte omelet en een gevulde groene salade met Hollandse trostomaten en olijven.
Iedereen krijgt bij de brunch een shotje verse jus en een kom huisgemaakte vegan tomatensoep.
Naar wens kan de Kwartelbrunch uitgebreid worden met heerlijke zoetigheden. Denk bijvoorbeeld aan stukjes gebak of een huisgemaakte brownie.
Vergaderingen en Workshops
Koffie/thee/water (09.00 t/m 17.00 uur)
Lunch:
Biologisch brood belegd met:
– In de jopper houtskooloven gegrilde groenten
– Vers gerookte paling met dille en citroen
– Dun gesneden, gerijpte serranoham
Vraag geheel vrijblijvend een offerte op voor complete dag arrangementen.
Neem voor meer informatie contact met ons op via 070-3555615 of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.