RESTAURANT EN WIJNBAR AAN ZEE

Strandpaviljoen de Kwartel is een restaurant, wijnbar en evenementenlocatie op het Zuiderstrand in Den Haag. Kom gezellig bij ons ontbijten, lunchen of dineren. Onze kaart bestaat uit eerlijke gerechten van biologische producten met bijvoorbeeld vers gevangen vis op het menu.

Wij schenken bijzondere wijnen uit met meer dan 150 wijnsoorten in het bestand. Laat je adviseren door onze wijnliefhebbers en verwen jezelf met een middag of avond ontspannen genieten – met het beste uitzicht van Den Haag.

Vragen?  Je kunt contact met ons op nemen via het onderstaande formulier, via ons emailadres: info@dekwartel.nl of bel ons op 070-3555615.

Wilt u een tafel reserveren?

Ga naar reserveren

Stel hier uw vraag:

Vind ons op Google Maps:

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet omtrent persoonsgegevens ingegaan. Wij informeren je graag hoe wij met de gegevens omgaan die we verzamelen.

Bij onze contactformulieren op de website en telefonische reserveringen noteren we je telefoonnummer en een emailadres. Het telefoonnummer gebruiken we om, indien nodig, contact met je op te kunnen nemen over je aanvraag of reservering. Het emailadres gebruiken we om reserveringen te bevestigingen en informatie- of offerteaanvragen te verwerken.

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens verwijzen wij je door naar onze privacyverklaring. Klik hier om de volledige verklaring te lezen.

Wil je niks missen van de leuke activiteiten en mooie producten in het aanbod van Strandpaviljoen De Kwartel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram!