WIJ ZIJN VAN MAART TOT EN MET OKTOBER DAGELIJKS VANAF 9.00 UUR GEOPEND!

Feestjes op het strand

Een privéfeest met je vrienden en familie op het strand betekent relaxen in de zon, jullie voeten in het zand, fijne muziek uit de boxen en wilde vis of biologisch vlees van de grill.

Strandpaviljoen de Kwartel biedt tal van mogelijkheden. Van een gezellige brunch tot chique dineren of lekker dansen in het café. Je verjaardag, jubileum of receptie is een gegarandeerd succes op deze speciale locatie.

Wil je langskomen voor een bezichtiging of meer informatie? Bel ons dan op 070-3555615 of vraag direct een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

  • Strandpaviljoen De Kwartel

    Arangementen voor groepen

    Gemak en genot gaan hand in hand in onze keuken. Ben je met een groep van minimaal 10 personen? Bekijk dan onze uitgebreide arrangementen. Breng je dag tot een ontspannen einde aan het strand. Wij zorgen voor lekker gerechten en passende wijnen.

    Wilt u meer informatie over onze arrangementen?

    Neem dan contact met ons op via het contactformulier:

    Contact

    Driegangendiner luxe

    Vooraf

    Salade met gebakken paddestoelen, rosevalaardappel en cashewnoten

    Gebakken vongole met zeekraal

    Cecina de Leon met pesto van rode biet (windgedroogde runderlende uit Leon)

    Hoofd

    Verse tagliatelle met gegrilde groenten, cherry tomaten en muntpesto

    Mixed grill van diverse soorten vis

    Picanha (staartstuk van een rund) geserveerd met biologische frites en verse groenten

    Na

    Petit grand dessert

    Driegangendiner Speciaal

    Vooraf

    Salade met scampi’s, Spaanse peper en knoflook

    Tom Yam soep (Thaise garnalensoep)

    Rillette van eend met bio zuurdesem brood

    Hoofd

    Indiase curry van bloemkool en zoete aardappel geserveerd met pandanrijst en papadam

    Wilde gamba’s gebakken in knoflookolie met huisgemaakte aioli, bio frites en seizoensgroenten

    Jamaica Jerk Pork van Livar kloostervarken met bio frites en seizoensgroenten

    Na

    Petit grand dessert

    BBQ

    Warm:

    Kipsaté

    Hamburger van biologisch Hollands rund

    Gekruide zwaardvis Merguez (gekruid lamsworstje)

    Maiskolf

    Gamba’s

    Koud:

    Tunesische tabbouleh

    Salade van komkommer met verse munt en maanzaad

    Salade van boterbonen met rode paprika, ui, knoflook en verse kruiden

    Bijgerechten:

    Patat

    Brood

    Pindasaus

    Yoghurtsaus met knoflook en komkommer

    Aioli

    Vegetarisch buffet

    Warm:

    Diverse geroosterde groenten

    Gevulde portobello met een mousse van truffelaardappel

    Gepofte tomaat

    Gepofte aardappel

    Koud:

    Quinoa salade met geroosterde groenten

    Rucola salade met manchego kaas

    Salade met komkommer, maanzaad en verse munt

    Bijgerechten:

    Brood

    Zaziki

    Josper Diner

    Deze Spaanse houtskool oven staat op 400 graden, daardoor schroeit het eten meteen dicht en blijft lekker sappig, vooral de vis is heel bijzonder. Wij zijn een van eerste restaurants in Nederland die met deze oven werken. De oven geeft een lichte rooksmaak door de houtskool maar het eten droogt niet uit doordat het een gesloten systeem is. Wanneer je aan tafel zit lijkt het of je in Italië of Spanje bent, helemaal met een mooie fles wijn of een magnum van onze uitgebreide wijnkaart.

    Vooraf:

    Tapas en amuses op grote schalen op tafel

    Hoofd:

    Schalen met vis, vlees en groenten uit de Josper oven op tafel

    Na:

    Kleine nagerechtjes op schalen

    Tapas Bar

    Tapas

    Croquetas con queso (kroketjes met kaas)

    Patatas bravas (aardappels met spekjes en ui, whiskysaus)

    Alas de pollo (kipvleugels met gerookte paprika en citroen)

    Calamares a la Romana (gepaneerde inktvisringen)

    Chorizo al vino (pittige Spaanse worst gemarineerd in wijn)

    Tortilla (dikke omelet met aardappels en olijfolie)

    Tapenade van zwarte olijven en ansjovis met brood

    Aceitunas con ajo (Olijven met knoflook)

    Hummus met olijven -Gamba’s en ajillo (garnalen in knoflook)

    Albondigas (kleine gehaktballetjes in pittige tomatensaus)

    Champiñones en soja con serrano y aioli

    Salades:

    Tabbouleh: Salade van bulghur, tomaat, komkommer en koriander

    Salade van komkommer, maanzaad, muntdressing

    Salade van boterbonen, paprika, rode uien, knoflook, verse kruiden

    Italiaans Buffet

    Warm:

    Pasta met pesto

    Pasta met tonijnsaus

    Rib-eye gepocheerd in chianti

    Tongfilets in Siciliaanse saus

    Risotto met rode biet

    Ravioli gevuld met ricotta en spinazie

    Koud:

    Salade met pancetta en haricots verts, knoflook, olijfolie en wijnazijn

    Salade caprese Lauwwarme komkommersalade met munt

    Groene salade met artisjok en zongedroogde tomaat

    Frittata van zoete uien

    Bijgerechten:

    Coppa di parma

    Tapenade

    Brood

    Olijven

    Eventueel met nagerecht (tiramisu of fruitsalade)

    Kwartelbrunch

    2 shotjes 100% biologische smoothies

    Tomatensoep met geroosterde paprika

    Vers fruit

    Groene salade

    Ommelet

    Geroosterd biologisch desem vloerbrood

    Parmaham

    Kaas

    Zalm

    Croissant

    Jam en boter

    Vergaderingen en Workshops

    Koffie/thee/water (09.00 t/m 17.00 uur)

    Appelgebak/brownie/cheesecake/worteltaart

    Lunch:

    Bio stokbrood met zeewier of Frans stokbrood met:

    – Geitenkaas

    – Makreel

    – Parmaham

    Borrel:

    Diverse hapjes mogelijk

    Diner

    Bekijk onze menu’s voor groepen

    Flipover (incl. stiften)

    Tv scherm

    Huur chalet

    Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

    Vergaderingen en Workshops