Feestjes op het strand

Een privéfeest met je vrienden en familie op het strand betekent relaxen in de zon, jullie voeten in het zand, fijne muziek uit de boxen en wilde vis of biologisch vlees van de grill.

Strandpaviljoen de Kwartel biedt tal van mogelijkheden. Van een gezellige brunch tot chique dineren of lekker dansen in het café. Je verjaardag, jubileum of receptie is een gegarandeerd succes op deze speciale locatie.

Wil je langskomen voor een bezichtiging of meer informatie? Bel ons dan op 070-3555615 of vraag direct een offerte aan via het onderstaande contactformulier.

  • Strandpaviljoen De Kwartel

    Arangementen voor groepen

    Gemak en genot gaan hand in hand in onze keuken. Ben je met een groep van minimaal 10 personen? Bekijk dan onze uitgebreide arrangementen. Breng je dag tot een ontspannen einde aan het strand. Wij zorgen voor lekker gerechten en passende wijnen.

    Wilt u meer informatie over onze arrangementen?

    Neem dan contact met ons op via het contactformulier:

    Contact

    Driegangendiner optie 1

    Vooraf

    Salade gerookte paling
    Geserveerd met Hollandse trostomaten en een huisgemaakte dressing van dille en citroen

    Paddestoelen créme soep
    Huisgemaakte verse soep van paddestoelen, knoflook en room

    Rillette van eend
    Geserveerd met biologisch desembrood

    Hoofd

    Verse spaghetti met gegrilde groenten
    Geserveerd met Hollandse trostomaten en huisgemaakte pesto van munt

    Wilde gamba’s
    Gebakken in knoflookolie met huisgemaakte kerrieaioli, biologische Hollandse friet en verse groenten

    Jamaican Jerk Pork
    Sucadevan Ibericovarkenbereid met verse kruiden, gember en Madame Jeanette. Geserveerd met biologische friet en een puree van bakbanaan en chilipeper

    Na

    Petit grand dessert

    Driegangendiner optie 2

    Vooraf

    Salade met gebakken cantharellen
    Geserveerd met geconfijterosevalaardappelen cashewnoten

    Gebakken kokkels
    Geserveerd met zeekraal, Spaanse peper, Hollandse trostomaat, verse knoflook en serranoham, afgeblust met witte wijn

    Carpaccio van gerookte lomo
    Verse dun gesneden varkenshaas geserveerd met pijnboompitten

    Hoofd

    Huisgemaakte auberginetaart
    Vegetarische auberginetaart, geserveerd met gepofte aardappel en groene salade.

    Gebakken zeebaarsfilet
    Geserveerd met zeekraal. Geserveerd met wilde spinazie, verse venkel en biologische friet

    Black Angus Picanha
    PicanhaUSA black angusgrainfed, gemarmerd mals stuk vlees uit de josperoven. Geserveerd met verse groenten en biologische friet

    Na

    Petit grand dessert

    BBQ

    Warm:

    Kipsaté

    Hamburger van biologisch Hollands rund

    Wisselende vis van de dag

    Grote ongepelde gamba’s 

    Vegetarische burger

    Halve gegrilde maiskolf 

    Koud:

    Huisgemaakte Tunesichetabboulehmet verse kruiden, komkommer en Hollandse trostomaten

    Huisgemaakte salade van komkommer met gesneden verse munt en maanzaad

    Groene salade met artisjok, Hollandse trostomaten groene en zwarte olijven

    Bijgerechten:

    Hollandsche friet

    Brood

    Pindasaus

    Huisgemaakte kerrie aioli

    Huisgemaakte kruidenboter

    Vegetarisch buffet (ook in vegan variant te bestellen)

    Warm:

    Diverse geroosterde groenten uit de Josperhoutskooloven

    Huisgemaakte gevulde portobello met groene linzen, verse tijm en Parmezaanse kaas

    In de Josperhoutskooloven bereide gepofte tomaat

    In de Josperhoutskooloven bereide gepofte aardappel, geserveerd met huisgemaakte kruidenboter

    Koud:

    Huisgemaakte quinoasalade met in de Josperhoutskooloven geroosterde groenten

    Frisse rucolasalade met Hollandse trostomaten en manchego kaas

    Huisgemaakte salade van komkommer, maanzaad en verse gesneden munt

    Bijgerechten:

    Biologisch desembrood

    Frisse huisgemaakte zaziki van komkommer, joghurt en verse knoflook

    Huisgemaakte kerrie aioli

    Josper Diner

    Deze Spaanse houtskool oven staat op 400 graden, daardoor schroeit het eten meteen dicht en blijft lekker sappig, vooral de vis is heel bijzonder. Wij zijn een van eerste restaurants in Nederland die met deze oven werken. De oven geeft een lichte rooksmaak door de houtskool maar het eten droogt niet uit doordat het een gesloten systeem is. Wanneer je aan tafel zit lijkt het of je in Italië of Spanje bent, helemaal met een mooie fles wijn of een magnum van onze uitgebreide wijnkaart.

    Vooraf:

    Tapas en amuses op grote schalen op tafel

    Hoofd:

    Schalen met vis, vlees en groenten uit de Josper oven op tafel

    Na:

    Kleine nagerechtjes op schalen

    Borrel buffet

    Kwartelplanken

    Charcuterie
    Bresaola, gesneden Ibericochorizo, fuet, lomomet olijven

    Visplank
    Gerookte zalm, oesters, huisgemaakte piripirivan wilde biologische Argentijnse gamba, Franse sardine, wakamesalade

    Groenteplank
    Huisgemaakte hummusvan rode biet, tortilla van verse aardappel & olijfolie, gemarineerde champignons, guacamolevan Hass avocado met verse koriander & citroen, snackgroenten

    Tafelgarnituur:

    Biologisch desembrood, geserveerd met diverse huisgemaakte dips

    Een variatie van snackgroenten

    Verschillende soorten Hollandse kaas

    Huisgemaakte piripirivan kip

    Italiaans Buffet

    Warm:

    Verse pasta met huisgemaakte groene pesto

    Verse pasta met huisgemaakte saus van tomaat en tonijn

    Parelhoenfilet in de Josperhoutskooloven gegaard en geserveerd in een saus van chianti

    Tongfilets geserveerd in een huisgemaakte Siciliaanse saus van tomaten en kappertjes

    Huisgemaakte risotto met truffel

    Koud:

    Groene salade met pancetta en haricotsverts, knoflook, olijfolie en wijnazijn

    Salade capresevan Hollandse trostomaten, buffelmozzarella en verse basilicum

    Groene salade met artisjok, Hollandse trostomaten groene en zwarte olijven

    Huisgemaakte Frittata, gemaakt van zoete uien en verse kruiden

    Bijgerechten:

    Coppa di parma

    Huisgemaakte kruidenboter

    Biologisch desembrood

    Groene en zwarte olijven

    Eventueel met nagerecht (tiramisu of fruitsalade)

    Kwartelbrunch

    We dekken de tafel met een uitgebreide brunch van croissants met jam en boter, geroosterd biologisch desembrood met gerijpte seranoham, biologische Goudse kaas en gerookte zalm.

    Daarnaast serveren we huisgemaakte omelet en een gevulde groene salade met Hollandse trostomaten en olijven.

    Iedereen krijgt bij de brunch een shotje verse jus en een kom huisgemaakte vegan tomatensoep.

    Naar wens kan de Kwartelbrunch uitgebreid worden met heerlijke zoetigheden. Denk bijvoorbeeld aan stukjes gebak of een huisgemaakte brownie.

    Vergaderingen en Workshops

    Koffie/thee/water (09.00 t/m 17.00 uur)

    Lunch:

    Biologisch brood belegd met:

    – In de jopper houtskooloven gegrilde groenten

    – Vers gerookte paling met dille en citroen

    – Dun gesneden, gerijpte serranoham

    Vraag geheel vrijblijvend een offerte op voor complete dag arrangementen.

    Vergaderingen en Workshops