Strandpaviljoen De Kwartel

Biologisch, duurzaam, koffie, wijn en lekker eten

De sfeer in Strandpaviljoen de Kwartel is uniek. In onze mooie, natuurlijk houten tempel schuif je zeven dagen per week aan om te genieten van het bijzondere uitzicht met een goed glas wijn of een lekkere cappuccino.

We zijn op de eerste plaats een restaurant met een eerlijke keuken. Daarnaast zijn onze ruimtes te huur voor je privéfeest of zakelijke bijeenkomst. Ook organiseren we diverse activiteiten op het strand.

Wijnbar aan zee

Wij zijn wijnliefhebbers en fervent verzamelaars. We hebben niet voor niets een heuse wijnopslag in de buurt van het restaurant.

Strandpaviljoen de Kwartel heeft het grootste aanbod aan wijnen aan de kust en dat is uniek. Ons team verwent je graag met zijn op maat gebrachte advies. Wil je een keer kennismaken?

Reserveer een tafel

Lees meer over onze wijnbar
We zijn opzoek

Werken bij de Kwartel

Strandpaviljoen de Kwartel is altijd op zoek naar nieuwe blije medewerkers voor in de bediening, achter de bar en in de keuken!

Bekijk onze vacatures
dagkaart-trans
bewust genieten

Green Key Label

De Kwartel gelooft in duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast hebben wij veel liefde voor de schone omgeving van het Stille Strand en de mooie duinen. Wij zijn dan ook een officiële Green Key-locatie: een bedrijf dat het milieu spaart zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Green Key-keurmerk

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Kenmerkend voor bedrijven met dit keurmerk is dat zij net dat stapje verder gaan bij het waarborgen van duurzaamheid binnen hun onderneming.
Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zo zal een Green Key accomodatie altijd zuinig omgaan met energie en water.

De Kwartel werkt zo mogelijk met streek en biologische producten en verwerkt geen smaakversterkers of E621 in de gerechten die de keuken serveert. Op aanvraag kunnen wij je maaltijd ook glutenvrij bereiden: schroom niet hierom te vragen.

Groen dak en zonnepanelen

Energy Guards heeft onze daken voorzien van sedumplanten en zonnepanelen. Wij leveren zo een bijdrage aan verduurzaming van de Hollandse kust en zijn hier trots op.