Uitvaart aan zee

WAARDIG AFSCHEID NEMEN AAN ZEE

Het strand, de zee, de wind en onze schitterende duinen: het heeft iets magisch. De vredige omgeving rondom De Kwartel is een mooi decor voor een waardige uitvaart en een mooi afscheid van je overleden dierbare. Je kunt de uitvaart door iedere gewenste uitvaartondernemer uit laten voeren.

OMGEVING EN FACILITEITEN OP HET ZUIDERSTRAND

Ons houten paleis ligt achter het bijzondere duingebied op het Zuiderstrand. Je bent omringd door natuur en kijkt uit over zee en het zogenoemde ‘Stille Strand’.

Je kan bepaalde delen van De Kwartel afhuren voor een besloten gezelschap: jullie privacy wordt door ons gewaarborgd en volledig gerespecteerd. Samen creëren we de juiste sfeer en zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt.

Betreft voorzieningen hebben we alle nodige installaties beschikbaar voor bijvoorbeeld muziek en eventuele sprekers. Wij zorgen er tijdens het afscheid uiteraard voor dat alles naar behoren werkt en goed ingezet wordt.

Kies je voor een afscheid of uitvaart bij de Kwartel?

Aankomst
Aan de opgang van de duinen plaatsen we de kist vanuit de rouwauto in het busje van De Kwartel.

Weg naar De Kwartel
De bus rijdt door de duinen en over het strand tot aan het strandpaviljoen. De kist wordt uit de wagen getild en op een mooie plek in de ruimte geplaatst.

Terug
Is het afscheid voorbij? Onze bus brengt je dan weer terug naar de opstapplaats bij de duinen.

Meer informatie
Details verschillen uiteraard per uitvaart. Wil je de mogelijkheden bespreken of de locatie bezichtigen? Bel ons dan op 070-3555615 voor een afspraak.

Maak je graag gebruik van de service van een uitvaartondernemer? We kunnen je indien gewenst ook doorverwijzen.